BENVINGUTS!

Des de la Comissió de festes del carrer de la Llibertat ens encanta ampliar la família festiva del carrer. Ha estat un plaer tornar a comptar, enguany amb més força, amb el suport, la col·laboració i l'amistat de la Marta Jornet. Marta, gràcies per tota la feina feta i que has compartit amb la teva gent a través del facebook. Ens fa molta il·lusió comptar amb una sòcia més. De veritat, gràcies per tot!!


També ha estat un plaer compartir estones de guarnit i sobretaules de sopars amb en Marc Torres. Vingut del món casteller, ens ha ajudat molt amb el guarnit i volem que sàpiga que ens farà molta il·lusió tornar-lo a veure l'any vinent. Gràcies Marc!



I enguany ha estat tota una descoberta conèixer en Rubén. És el nostre veí valencià del número 15 que no ha marxat de vacances per festes i ens ha ajudat molt amb el guarnit i durant les festes també darrera la barra del bar. Gràcies!!





Ha estat un plaer tenir-vos al carrer i esperem que hagueu gaudit molt de la festa perquè ens farà molta il·lusió tornar a comptar amb vosaltres l'any vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada