FELICITATS KUSHAN!

El Kushan ha fet 18 anys. Felicitats!!! Des de la Comissió de Festes del carrer de la Llibertat ens fa especial il·lusió celebrar l’aniversari del gran de tres germans i un cosí que són uns autèntics cracks. I volem aprofitar l’aniversari del Kushan per fer-los un més que merescut reconeixement.

Tot va començar a finals de juliol del 2009 quan, al tallar el carrer per preparar el guarnit del Japó, vam veure tres xavalets que jugaven a pilota davant del número 6. Va ser el tercer dia que, tímidament, es van acostar a nosaltres per demanar-nos la pilota que havia quedat, d’un fort xut, a la zona on fèiem ori gamis. I fins avui, la història ja la coneixeu. Quatre cracks que tenen un cor enorme, que són educats, implicats, atents, treballadors, responsables, humils i bona gent. I que també gaudeixen de la festa com ho fèiem els que ara estem a la junta: jugant, rient, cridant, ajudant, organitzant i, sobretot, jugant a pilota.
 
Queda clar que, malgrat la festa pot tenir algun aspecte negatiu, en té molts de positius. I un d’ells és que el carrer i la festa són uns magnífics espais de convivència i de relació que faciliten la integració de les persones nouvingudes. Ja siguin vingudes de la India, de València, d’Andalusia o de Nou Barris.
 
Així que esperem comptar amb el Kushan, l’Aditya, l’Uday i el Rishu molts anys més. Perquè estem convençuts que ells i la Carla, l’Adrià, el Jordi, el Matias, la Meritxell, l’Ainoa, l'Ona, l’Èric, la Xènia, l’Aitana, el Josep, l’Oriol, el Mario i tota la canalla del carrer són el futur de la festa. Kushan president!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada